31/12/10

Ανασκόπηση του 2010 μέσα από τους τίτλους της Nosfar


Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αναδρομή στο 2010 όπως το ζήσαμε μέσα από τα κείμενα της Nosfar, του ιστολόγιου της "ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ".

Τώρα που ο παλαιός χρόνος φεύγει είναι ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η Nosfar δεν ανήκει σε κανένα φορέα, πολιτικό, συνδικαλιστικό, επιστημονικό ή δημοσιογραφικό. Καθημερινά κάνουμε αποδελτίωση των κυριότερων ειδησεογραφικών πρακτορείων, τόσο μέσα από τις ιστοσελίδες τους όσο και μέσω των RSS feeds, ώστε να καταχωρήσουμε αυτές τις ειδήσεις που πιθανόν να έχουν ενδιαφέρον για τους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς.

Όλα τα κείμενα που λάβαμε μέσω email τα δημοσιεύσαμε αυτούσια και να θυμίσουμε ότι αν θέλετε τα κείμενά σας να δημοσιεύονται αυτούσια πρέπει να μας τα στέλνετε επισυναπτόμενα σε email!

Το 2010 δημοσιεύσαμε 186 αναρτήσεις (το 2009 ήταν 126) από τους τομείς της Επιστήμης, των Επαγγελματικών και Συνδικαλιστικών θεμάτων, των Συνεδρίων και Γενικότερου ενδιαφέροντος.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια αλματώδη αύξηση τόσο στην επισκεψιμότητα όσο και στις αναγνώσεις των κειμένων μας, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς! Σας ευχαριστούμε όλους και όλες σας θερμά :)



Ιδού λοιπόν τα θέματα που μας απασχόλησαν το 2010.

(Σε κάθε τίτλο μπορείτε να κάνετε «κλικ» πάνω του για να μεταφερθείτε στο πλήρες κείμενο).














... χρόνια σας πολλά και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά ;)