13/12/10

Ορθή Επανακοινοποίηση της Εγκυκλίου του Γενικού Γραμματέα του ΥΥ&ΚΑ επί Οικονομικών και Διαχειριστικών θεμάτων Μνημονίου


Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η Εγκύκλιος επί Οικονομικών και Διαχειριστικών θεμάτων Μνημονίου του ΥΥΚΑ, το Υπουργείο προχώρησε, μετά από παρεμβάσεις της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης, σε Ορθή Επανακοινοποίηση.


Αλλαγές έχουν γίνει στο άρθρο 7, που αφορά το Νοσοκομειακό Φαρμακείο.



Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης, οι προσπάθειες είναι σε εξέλιξη προκειμένου να γίνουν και άλλες αλλαγές στην Εγκύκλιο.

Όλες οι σελίδες της Εγκυκλίου είναι ΕΔΩ.


Τελευταία ενημέρωση 15/12/2010

Η Πρόεδρος της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης κα Τσικαλάκη Ειρήνη ενημέρωσε με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΕΦΝΙ οτι:

"Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η τελευταία εγκύκλιος με αριθ. 151360/2-12-2010 που αφορά οικονομικά και διαχειριστικά θέματα μνημονίου, καταφέραμε να αλλάξει εν μέρει το άρθρο 7. Ο Γ.Γ. του ΥΥΚΑ μας ενημέρωσε προφορικά ότι το ίδιο ισχύει για το άρθρο 4 που αναφέρεται στις παρακαταθήκες. Δηλαδή:

«οι ποσότητες της παρακαταθήκης θα πρέπει να καταχωρηθούν ηλεκτρονικά σε ειδική διαχείριση του νοσοκομείου, η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί υπό τον έλεγχο του φαρμακείου ή άλλου τμήματος με απόφαση του Διοικητή».

Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομειακά φαρμακεία. Γι’ αυτό όσοι συνάδελφοι έχουν πρόβλημα με τις διοικήσεις τους , θα ήταν σκόπιμο να ενημερώσουν γραπτά την ΠΕΦΝΙ στο φαξ(210-7753104) και εμείς θα επιληφθούμε του θέματος με τη βοήθεια του Γ.Γ.
".



Πηγή

http://pefni.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html