23/3/10

Σεμινάριο στην Πάτρα και Ημερίδα στην Αθήνα από την ΠΕΦΝΙ-Ένωση


Η ΠΕΦΝΙ ΕΝΩΣΗ, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από τις 17 έως και τις 20 Ιουνίου 2010.

Το Σεμινάριο αυτό διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΦΝΙ κατά τα πρότυπα οργάνωσης του Σεμιναρίου του Βόλου και της Κέρκυρας. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διευκολύνετε τον προγραμματισμό μας, παρακαλούμε , όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν εγγράφως και ενυπογράφως συμπληρώνοντας το έντυπο Νο 1, στα γραφεία της ΠΕΦΝΙ μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου. Πρόγραμμα θα σας αποσταλεί στη συνέχεια.

Στα πλαίσια του 3ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου της ΠΕΦΝΙ, θα λάβει χώρα και ένα διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στις 17 & 18 Ιουνίου 2010 με θέμα : «Evidence – based Practice».

Το ειδικό θεματικό σεμινάριο αυτό, είναι το δεύτερο μιας σειράς τεσσάρων Σεμιναριακών κύκλων που οργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών (EAHP) μέσω της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών (EurAHP).

Το Σεμινάριο αυτό εξελίσσεται σε δύο πλήρεις εκπαιδευτικές ημέρες με συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί, απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συναδέλφων (μόνο 25) και θα προηγηθεί χρονικά του τακτικού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου της ΠΕΦΝΙ που αφορά όλους τους συναδέλφους.

Προκειμένου να λάβετε μέρος σε αυτό το ειδικό θεματικό σεμινάριο θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο Νο 2 και θα το στείλετε στα γραφεία της ΠΕΦΝΙ μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου.

Επίσης η Πανελλήνια 'Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) συμμετέχει στο 1o Διεθνές Συνέδριο: ‘’Υγεία για Όλους’’, που διοργανώνει το Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον, στα πλαίσια της 5ης Διεθνούς Ιατρικής Έκθεσης Medic Expo 23-25 Απριλίου, στο Helexpo Palace Λ. Κηφισίας 39 – Μαρούσι, ώρες λειτουργίας Έκθεσης 10.00 - 20.00, διοργανώνοντας μία επιστημονική ημερίδα με τίτλο " Ο ρόλος του Νοσοκομειακού Φαρμακοποιού στην Κοινότητα".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 18.00 -20.00 στο αμφιθέατρο του ΗΕLEXPO PALACE και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τέσσερις διαδραστικές ομιλίες με θέματα:

  • Φάρμακα: Φίλοι ή εχθροί;
  • Η Νοσοκομειακή Φαρμακευτική στην χώρα μας
  • Φάρμακο και Δημόσια Υγεία
  • Ασφαλής φαρμακοθεραπεία

Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ανατρέξετε στις διευθύνσεις:

http://www.pefni.gr/
http://pefni.blogspot.com/2010/03/3-17-20-2010.html
http://pefni.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html
http://pefni.blogspot.com/2010/03/1o.html



Πηγή

http://www.pefni.gr/