19/4/10

Δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών - Μάθημα 19 Απριλίου 2010 ζωντανά μέσω internet

Αγαπητοί συνάδελφοι
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει εδώ και μια δεκαετία ένα πρόγραμμα συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του, τη ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ των φαρμακοποιών. Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό τη ενημέρωση των συναδέλφων σε ζητήματα που αφορούν την άσκηση του επαγγέλματός μας και την ενημέρωσή μας σε νέες προσεγγίσεις καθόσον η επιστήμη μας συνεχώς εξελίσσεται.
Στο επόμενο μάθημα της δια βίου εκπαίδευσης ξεκινάμε μια νέα καινοτόμο προσπάθεια με σκοπό να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους φαρμακοποιούς, σε όλη την επικράτεια να παρακολουθούν αυτά τα μαθήματα.

Έτσι, το μάθημα της Δευτέρας 19 Απριλίου - Έναρξη στις 20:00 με θέμα:
«Απώλεια βάρους: Συμβουλές για ένα ασφαλές αποτέλεσμα»
και εισηγήτρια την κυρία Αναστασία Κόκκαλη, Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο B.Sc(Hons),
έχουμε προγραμματίσει να μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet και σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε. Η μετάδοση θα αρχίσει στις 8.00 μ.μ. και η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.fsth.gr, από την ιστοσελίδα του Φ.Σ. Κιλκίς www.fskilkis.gr και από το site της εταιρείας παραγωγής www.livemedia.gr. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα παραμείνει στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.


Πηγή

Κείμενο μέσω email από:
Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς
Καμπάνη 17, 611 00 , Κιλκίς
Τηλ.:23410 22114 , Fax:23410 22164
e-mail: info@fskilkis.gr
Web: http://www.fskilkis.gr