21/9/10

Ημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ζωντανά μέσω του Διαδικτύου


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η STIEFEL, a GSK company διοργανώνουν εκπαιδευτική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Συλλόγου, Εθνικής Αντίστασης 173-175, Εμπορικό Κέντρο Φοίνικας (τηλ. 2310-471776), την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 στις 19:00.

Το θέμα της Ημερίδας είναι:

"ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη"

Για τους συναδέλφους που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και για όσους θελήσουν να την παρακολουθήσουν και βρίσκονται στο εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, από την ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από την ιστοσελίδα της livemedia.gr

Οι ζωντανές μέσω internet μεταδόσεις των ομιλιών άρχισαν τον Απρίλιο από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και αποτελούν μια ακόμη πρωτοπορία του Συλλόγου.

Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα παραμείνει στην ιστοσελίδα του συλλόγου έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.


Πηγές

http://www.fsth.gr/

http://www.fsth.gr/drasthriothtes_kataxwr.asp?activity_id=139

http://www.fskilkis.gr/

http://www.livemedia.gr/