21/11/11

Τα νέα των Ιδιωτικών - Κοινωτικών Φαρμακείων σε όλο τον Κόσμο


Μια επιπλέον μορφή επικοινωνίας υπάρχει στο www.PharmaManage.gr μαζί με το περιοδικό PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Υπάρχει μια θεματολογία, που προσπαθούν οι συνεργάτες αρθογράφοι, να είναι μοναδική και καινοτόμος για τους Φαρμακοποιούς. Αλλά δεν είναι μόνο η θεματολογία του, που κάνει έναν ιστότοπο αρεστό, είναι και το στήσιμό του, που το έχουν κανει να είναι απλό, άμεσο, γρήγορο, μοντέρνο και εύκολα κατανοητό.

Το www.PharmaManage.gr δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με flash, videos και "έξυπνα γραφικά", αλλά απλά δίνει τη μεγαλύτερη σημασία στο περιεχόμενό του. Εδώ μιλάμε για την αγορά και τις ευκαιρίες της, για το μάρκετινγκ, τη διαχείριση και το μάνατζμεντ στο Φαρμακείο.

Ιδιαίτερα δε, επικεντρώνεται στην επικοινωνία του Φαρμακείου προς τον πελάτη του, μια ενότητα πολύ σημαντική στον τομέα των υπηρεσιών προς την πελατεία του Φαρμακείου του σήμερα. Υπάρχουν συνεχή αφιερώματα, πολλές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές, που βασικό στόχο έχουν να εμπλουτίσουν τη γνώση του Φαρμακοποιού και της ομάδας του.

Στον ιστότοπο του Pharmacy Manager μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα για τα Ιδιωτικά - Κοινωτικά Φαρμακεία. Μπορεί να είμαστε (σήμερα) Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί, αλλά είναι, κάθε ημέρα και πειρισσότερο πιθανό, αύριο να ξεκινάμε μια νέα καριέρα σαν Κοινωτικοί - Ιδιώτες Φαρμακοποιοί.

Ιδού λοιπόν μερικές συνδέσεις για να ενημερωθείτε, για τα νέα των Κοινωτικών - Ιδιωτικών Φαρμακείων σε όλο τον κόσμο.


Αυστραλία 
► Βέλγιο 
Γαλλία 
Γερμανία 
Ελβετία 
Ελλάς 
Ευρωπαϊκή Ένωση 
Ηνωμένο Βασίλειο 
ΗΠΑ 
Ισπανία 
Ιταλία 
Καναδάς 
Λουξεμβούργο 
Ολλανδία 
Πορτογαλία 
Σουηδία


Πηγή

Pharmacy Management