22/9/09

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες από την ΠΕΦΝΙ-Εταιρεία


Η ΠΕΦΝΙ-Εταιρεία προγραμματίζει μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για το προσεχές διάστημα.

1. Εκπαιδευτικές διαλέξεις για νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη χρονιά 2009-2010. Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Ομ. Καθηγητής Γεώργιος Θ. Παπαϊωάννου.

Αιτήσεις για συμμετοχή (είναι δωρεάν) γίνονται δεκτές έως την 01/10/2009 και οι φαρμακοποιοί της περιφέρειας και της Κύπρου μπορούν να τις παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο στη διεύθυνση http://users.uoa.gr/~gpapaio/main.htm

2. Στα πλαίσια του φαρμακευτικού συνέδριου-έκθεση PHARMA point που διοργανώνει και φέτος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, 16-18 Οκτωβρίου 2009, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και τα περίπτερα 5 & 6 της HELEXPO Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται Ημερίδα της ΠΕΦΝΙ-Εταιρείας, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα δορυφορικών εκδηλώσεων, στο Κτίριο 6. Η Ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Λεπτομέρειες για την Ημερίδα και το PHARMA point έχουν ήδη αναρτηθεί στη Nosfar εδώ:
http://nosfar.blogspot.com/2009/08/9-pharma-point.html

3. Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Φαρμακευτικής Ογκολογίας (ESOP) και η Πανελλήνια Εταιρεία Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ-Εταιρία) διοργανώνουν την 3η Master Class στην Φαρμακευτική Ογκολογία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NJV Plaza, στην Αθήνα, στις 23-26 Νοεμβρίου 2009.

Το πρόγραμμα και λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στη Nosfar εδώ: http://nosfar.blogspot.com/2009/08/3-master-class.html


Πηγή
ΠΕΦΝΙ-Εταιρεία, επιστολή της με ΕΛΤΑ