30/8/09

9ο Φαρμακευτικό Συνέδριο-Έκθεση PHARMA point


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση PHARMA point, στις 16-18 Οκτωβρίου 2009, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και τα περίπτερα 5 & 6 της HELEXPO Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι για τα οικονομικά της υγείας, με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων. Τα θέματα των ασφαλιστικών ταμείων, των τιμών φαρμάκων και της φαρμακευτικής περίθαλψης στη χώρα μας θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στο PHARMA point, θα λάβει χώρα ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Το παιδί στον 21ο αιώνα: υγεία-διατροφή-ψυχολογία». Όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα ενημερωθούν από διακεκριμένους ομιλητές για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των παιδιών τους.


Ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή στο πρόγραμμα του συνεδρίου αποτελεί η παρουσίαση μακιγιάζ από τον make-up artist Φρέντυ Καλομπράτσο, με θέμα «Χειμώνας 2010».

Τέλος, ο ΦΣΘ καθιερώνει τη φιλοξενία ενός Φαρμακευτικού Συλλόγου από διαφορετική περιοχή της Ελλάδας κάθε χρονιά. Για φέτος, τιμώμενος σύλλογος είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Σερρών.

Όσοι από τους επισκέπτες του 9ου PHARMA point περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο παιχνίδι «Εξερευνώ το PHARMΑ point», κερδίζοντας πλούσια δώρα, ενώ, παράλληλα, θα ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες για το φαρμακείο, στα 150 περίπτερα των εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση. Χρυσός χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία SPECIFAR.


ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΦΝΙ-Εταιρεία

Παράλληλα με το πρόγραμμα της κεντρικής συνεδριακής αίθουσας, θα διεξαχθεί Ημερίδα της Πανελλήνιας Εταιρείας Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα δορυφορικών εκδηλώσεων, στο Κτίριο 6.



Πηγή

http://www.pharmapoint.gr/index.php