2/12/14

«ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ!», τετραήμερες εκδηλώσεις με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών


Ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς ‘’ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ‘’ το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ΄΄ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ και ο σύλλογος "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ‘’Ογκολογική Μονάδα Παίδων ‘’«Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» απευθύνουν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ – ΚΑΜ , παλιό λιμάνι Χανίων , το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00.Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος», σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων, διοργανώνει τετραήμερη εκδήλωση: «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ!» με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση έχει κληθεί ως βασικός ομιλητής ο κ. Στέλιος Γραφάκος, Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης του Νοσοκομείου «Αγ. Σοφία», ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τη διαδικασία της δειγματοληψίας, της δωρεάς και της μεταμόσχευσης μυελού των οστών τους υποψήφιους εθελοντές δότες. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία, κατά την οποία όσοι επιθυμούν θα καταχωρηθούν στην Τράπεζα εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών, του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»


Πηγή

Ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από: Μανούσακας Ιωάννης, Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος"