27/11/09

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Δημόσια Υγεία στο Ε.Σ.Υ.


Η ΠΕΦΝΙ-Εταιρεία διοργανώνει ειδικό φροντιστήριο με τίτλο:

"Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Δημόσια Υγεία στο Ε.Σ.Υ.".

Το φροντιστήριο εντάσσεται στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικονομικών της Υγείας και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου απο τις 10.00 ως τις 16.30 στο ξενοδοχείο HILTON στην αίθουσα "Τερψιχόρη".

Για 5η συνεχή χρονιά η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Τομέας Οικονομικών της Υγείας) οργανώνει το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Δεκεμβρίου 2009, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Hilton.

Το 5ο Συνέδριο εστιάζει το ενδιαφέρον του στην καινοτομία και τη νεωτερικότητα,οι οποίες αφορούν στην υγεία και την υγειονομική φροντίδα. Η επιλογή της κατάλληλης βιοϊατρικής και φαρμακευτικής τεχνολογίας στη διαχείριση των χρονίων νοσημάτων και οι επιπτώσεις στο κόστος της υγείας, η αναζήτηση της ιατρικής αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας στις υγειονομικές υπηρεσίες και την κοινωνική ασφάλιση, καθώς και οι επιλογές των καταναλωτών στην ιατρική περίθαλψη θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της συζήτησης.

Η ιστοσελίδα του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: http://www.healthcongress.gr/

Πηγές

http://www.healthcongress.gr/
http://www.nsph.gr/old/index.htm