26/4/09

Διημερίδα για τη Βελτίωση της ποιότητας και τη Διαχείριση του κινδύνου στα Νοσοκομεία


Το Επιστημονικό Κέντρο Management Νοσοκομείων είναι ένας φορέας που φιλοδοξεί να αναδείξει την πραγματική λειτουργία των νοσοκομειακών οργανισμών και να συμβάλλει στην πρόκληση της βελτίωσής τους ώστε να καταστεί εφικτή και αποτελεσματική η ανταπόκριση στον κοινωνικό τους ρόλο. Το Κέντρο έχει ως Σκοπό την ανάδειξη των πραγματικών δυνατοτήτων και των εφαρμόσιμων πτυχών του σύγχρονου Management στο Ελληνικό Νοσοκομείο, ως μία νέα και συγκροτημένη πρόταση, ώστε να βελτιωθεί η τελική Αξία προς τον Ασθενή.

Το Επιστημονικό Κέντρο Management Νοσοκομείων διοργανώνει από κοινού με το Centrum fur Krankenhaus Management του Πανεπιστημίου της Βεστφαλίας την Επιστημονική διημερίδα με θέμα : «Βελτίωση ποιότητας και Διαχείριση κινδύνου στα Νοσοκομεία».

Η διημερίδα, θα πραγματοποιηθεί στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα), στις 21 και 22 Μαίου 2009. Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας των Νοσοκομείων, Διοικητές, Γιατρούς, Νοσηλευτές, Τεχνολόγους και γενικά παραϊατρικό προσωπικό, Διοικητικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου στη διεύθυνση:
http://www.scribd.com/doc/14656209/Iatriko-Synedrio

Πληροφορίες για την Διημερίδα :
Επιστημονικό Κέντρο Management Νοσοκομείων
Τηλ: 210 38.34.300,210 38.31.989
Fax: 210 38. 27. 310


Πηγές

Ενημέρωση μέσω email: Ελένη Ρινάκη, Φαρμακοποιός Msc, PhD, Επιμελήτρια Γ', Γενικό Νοσοκομείο Σάμου (erinaki at pharm.uoa.gr)

Επιστημονικό Κέντρο Management Νοσοκομείων: http://www.ekmn.gr/philosophy-gr.htm

Centrum fur Krankenhaus Management:
http://www.krankenhaus-management.de/index_krankenhaus-management_en.php