4/4/08

ISO 9001:2000 στο Φαρμακευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Χίου "ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ"


Το Φαρμακευτικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χίου "ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ", πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2000. Είναι από τα λίγα Φαρμακευτικά τμήματα που πήρε αυτό το σημαντικό πιστοποιητικό και σίγουρα έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην αντίστοιχη διαδικασία.

Επειδή πολλοί Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να ξεκινήσουν την διαδικασία για πιστοποίηση και από την στιγμή που ορισμένοι συνάδελφοι έχουν εμπειρία διότι έχουν πάρει ήδη την πιστοποίηση (Νοσοκομείο Χίου "Σκυλίτσειο", Νοσοκομείο "Αλεξάνδρας", Νοσοκομείο "Σωτηρία" κλπ -όποιος συνάδελφος έχει πάρει πιστοποίηση ας μας στείλει τα στοιχεία για να συμπληρώσουμε την λίστα...), δεν είναι άσχημη ιδέα να διοργανωθεί ένα στρογγυλό τραπέζι σε επόμενο Συνέδριο ή Ημερίδα με θέμα "Πιστοποίηση Ποιότητας, ISO 9001:2000 σε Νοσοκομειακό Φαρμακείο". Επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμο αν οι συνάδελφοι με αντίστοιχη εμπειρία μας έστελναν στη nosfar με email το "ποιός", "που", "πως" και "πόσο" ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί.

Για περισσότερες πληροφορίες, ο συνάδελφος Νίκος Περίκος, Νοσοκομείο Χίου "Σκυλίτσειο", τηλ/φαξ 22713-50233 μπορεί να σας κατευθύνει για να ξεκινήσετε την διαδικασία.