22/4/05

Νέα τιμολογιακή πολιτική στα φάρμακα

Όπως διαβάζουμε στο Pathfinder (http://news.pathfinder.gr/health/187009.html) τα κυριότερα σημεία της νέας τιμολογιακής πολιτικής, που θα τεθεί σε διάλογο με τους ενδιαφερόμενους, είναι τα εξής:
- η τιμή των νέων φαρμάκων θα καθορίζεται με βάση το μέσο όρο των τριών εκάστοτε φθηνότερων χωρών της ΕΕ των «25» (δύο χώρες της ΕΕ των 15 και μια από τις δέκα χώρες της διεύρυνσης)
- τα εγχωρίως παραγόμενα πρωτότυπα φάρμακα θα παίρνουν πλέον την ίδια τιμή με τα αντίστοιχα εισαγόμενα πρωτότυπα φάρμακα
- η τιμή των φαρμάκων, των οποίων αποδεδειγμένα λήγει το δικαίωμα προστασίας (πατέντα), μειώνεται κατά 20% - η τιμή των ουσιωδώς όμοιων φαρμάκων (generics) καθορίζεται στο 80% της αρχικής τιμής του πρωτοτύπου (όπως ισχύει και σήμερα)
- η νοσοκομειακή τιμή των φαρμάκων παραμένει όπως και σήμερα, δηλαδή μειωμένη κατά 13% από την τιμή της χονδρικής
- καθιερώνεται, μέχρι να εφαρμοστεί το νέο σύστημα αποζημίωσης φαρμακοθεραπείας που προωθεί το υπουργείο Υγείας, η επιστροφή χρηματικού ποσού στα ασφαλιστικά ταμεία ως έκπτωση, ανάλογη με το συνολικό κύκλο εργασιών που κάθε φαρμακευτική εταιρεία έχει με αυτά.
- η προσαρμογή στο νέο σύστημα των τιμών των φαρμάκων που ήδη κυκλοφορούν, θα γίνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων, αλλά και με πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Εξαιρούνται τα φάρμακα που είναι καταξιωμένα στην ελληνική αγορά, απαραίτητα στη θεραπευτική και ευάλωτα σε υποκατάσταση από ακριβότερα παρόμοιας δράσης και αποτελεσματικότητας, των οποίων η τιμή είναι καθηλωμένη επί χρόνια, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να αποσύρονται. Τα φάρμακα αυτά θα εξεταστούν κατά περίπτωση κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων, ώστε να αναπροσαρμοστούν οι τιμές, με ανώτατο πάντα όριο το μέσο όρο των τριών φθηνότερων χωρών της ΕΕ των «25».

20/4/05

Πρακτικά επιστημονικής ημερίδας "Σύγχρονα φάρμακα από φυσικές πρώτες ύλες"

Στην ιστοσελίδα http://www.iama.gr/ethno/ δημοσιεύονται τα πρακτικά των εκδηλώσεων της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας.

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να διαβάσετε και το άρθρο του συναδέλφου Μανώλη Μιτάκη "Σύγχρονα φάρμακα από φυσικές πρώτες ύλες" http://www.iama.gr/ethno/files/naturale_material_medicines.pdf, από την Ημερίδα που διοργανώθηκε στην Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2005 και σας είχαμε ενημερώσει στις 24/2/2005.

Μελέτη του γένους Salvia

Από την Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας (http://www.iama.gr/ethno/) διοργανώνεται Διημερίδα στη Ζαγορά Πηλίου με αντικείμενο τη διαχρονική μελέτη του γένους Salvia στην Φαρμακευτική και Κοσμητολογία.

Η διημερίδα θα λάβει χώρα από 26 έως 27 Ιουνίου 2005.

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής

Από τη Γενική Γραμματέα της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης Κα Ειρήνη Τσικαλάκη (tsik@spark.net.gr) ενημερωθήκαμε ότι για το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί από 11-14/05/2005 στο ξενοδοχείο «CANDIA MARIS» στο Ηράκλειο της Κρήτης τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο είναι Φαρμακοοικονομία, Διατροφή και Φαρμακοκινητική με ιδιαίτερα σημαντικούς ομιλητές.

Οπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει στο ξενοδοχείο υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός δωματίων στη διάθεσή μας με τιμές:
Μονόκλινο = 91,95€
Δίκλινο = 114,40€
Συμπεριλαμβάνεται πρωινό.
Η συμμετοχή καθορίστηκε στα 100€.

Το Σάββατο 14/05/2005 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα είναι και εκλογοαπολογιστική λόγω λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Επίσης σας πληροφορούμε ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρξει πλούσιο καλλιτεχνικό-κοινωνικό πρόγραμμα.

Δορυφορικό συμπόσιο νοσοκομειακών φαρμακοποιών

Στο συνεδριακό κέντρο "Αθηναϊς" και στα πλαίσια του ανά διετία συνεδρίου της ΠΕΦ (1-16/5/05) διοργανώνεται από την ΠΕΦΝΙ-Εταιρία δορυφορικό συμπόσιο νοσοκομειακών φαρμακοποιών.

Το πρόγραμμα αρχίζει τη Δευτέρα 16 Απριλίου από 10:00πμ έως 13:30 με ενδιαφέρουσες ομιλίες από καθηγητές πανεπιστημίου με θέματα που αφορούν νέες θεραπείες.

19/4/05

10° Συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας

Η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας θα συμμετέχει στο 10° Συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας, που θα γίνει στα Ιωάννινα, 5-8 Μαΐου 2005.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Ε.ΤΕ.Π.Η.). Πρόσθετες πληροφορίες διατίθενται στο Διαδίκτυο από το Ε.ΤΕ.Π.Η. στη διεύθυνση http://www.step-epirus.gr/

Επίσης, στη διεύθυνση http://ioannina.uoi.gr θα βρείτε στοιχεία για την πόλη των Ιωαννίνων και σχετικό χάρτη και από τις «Πληροφορίες», στον σύνδεσμο «Διαμονή», πληροφορίες για τα προτεινόμενα ξενοδοχεία.

Η ασφάλεια των φαρμάκων

Οι δραστηριότητες των εκπροσώπων της ΠΕΦΝΙ Ένωσης κατά την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της ΕΑΗΡ στην Λισαβόνα 16-18/3/2005.
Στην συνάντηση έγινε επίσης εκτενής αναφορά από όλους τους εκπροσώπους για τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε κάθε χώρα σχετικά με την ασφάλεια των φαρμάκων, τις συσκευασίες των φαρμάκων που αποστέλλουν οι φαρμακοβιομηχανίες στα νοσοκομειακά φαρμακεία και τις ατομικές δόσεις. Αποφασίστηκε να γίνει παρέμβαση από την ΕΑΗΡ κεντρικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να υπάρξει ενιαία αντιμετώπιση του θέματος.


Μακριδάκη Δέσποινα, αντιπρόεδρος της ΠΕΦΝΙ Ένωσης και μέλος της τριμελούς αντιπροσωπείας στην ΕΑΗΡ
Τζίμης Λεωνίδας, μέλος της τριμελούς αντιπροσωπείας ΠΕΦΝΙ Ένωσης στην ΕΑΗΡ

Το συνέδριο της ΕΑΗΡ για το 2007

Οι δραστηριότητες των εκπροσώπων της ΠΕΦΝΙ Ένωσης κατά την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της ΕΑΗΡ στην Λισαβόνα 16-18/3/2005.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει η εταιρία Medicultura η οποία διοργανώνει τα Πανευρωπαϊκά Συνέδρια της Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής της EAHP (European Association of Hospital Pharmacists) είχε αρχίσει επαφές με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το συνέδριο της ΕΑΗΡ για το 2007. Οι επαφές αυτές δεν κατέληξαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα διότι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δεν έχει τον αριθμό των αιθουσών που χρειάζεται η εταιρία για το συνέδριο και επίσης ο προϋπολογισμός ήταν μεγάλος -ο διπλάσιος από ότι κόστισε το συνέδριο στην Λισσαβόνα όπως μας είπαν.
Στο περιθώριο του Συνεδρίου ενημερώσαμε τα μέλη του Προεδρείου της ΕΑΗΡ και την Πρόεδρο Mme Jacqueline Surugue για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την παράκαμψη της Αθήνας για το 2007 και την μη ενημέρωσή μας από την Medicultura και την Οργανωτική Επιτροπή.
Ενημερώσαμε επίσης την Tajda Miharija-Gala υπεύθυνη Επαγγελματικών θεμάτων στο Προεδρείο της EAHP την οποία και προσκαλέσαμε στο συνέδριο της ΠΕΦΝΙ Ένωσης τον Μάιο σαν εκπρόσωπο της ΕΑΗΡ για να μας ενημερώσει για τα θέματα αρμοδιότητάς της.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήσαμε με τον Bror-Lennart Mentzoni, υπεύθυνο των Οργανωτικών θεμάτων της ΕΑΗΡ και του θέσαμε τον προβληματισμό μας. Εκείνος μας κάλεσε σε σύσκεψη πριν την συνάντηση των Προέδρων μαζί με τον υπεύθυνο της Medicultura Rob Blewanus. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/3/2005 συμμετείχαν εκ μέρους της ΕΑΗΡ ο υπεύθυνος των Οργανωτικών θεμάτων Bror-Lennart Mentzoni, εκ μέρους της Medicutura o Rob Blewanus, η Δ. Μακριδάκη, αντιπρόεδρος της ΠΕΦΝΙ Ένωσης και μέλος της αντιπροσωπείας στην ΕΑΗΡ και ο Λ. Τζίμης σαν μέλος της αντιπροσωπείας στην ΕΑΗΡ. Στην συνάντηση αυτή εκφράστηκε η απογοήτευση της πλευράς μας για την παράκαμψη της Αθήνας για το συνέδριο του 2007 στην Αθήνα και τονίστηκε με κατηγορηματικό τρόπο η δυσαρέσκειά μας για το γεγονός οτι δεν υπήρξε ενημέρωση ούτε από την Medicultura ούτε από την Οργανωτική Επιτροπή της ΕΑΗΡ ούτε από το Προεδρείο της ΕΑΗΡ για το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Μedicultura και Μεγάρου Μουσικής. Αφού δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτό το γεγονός ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Bror-Lennart Mentzoni μας διαβεβαίωσε ότι εάν μέχρι τα μέσα Μαΐου, που θα έχουν την επόμενη συνεδρίασή τους, έχουμε βρει εναλλακτική πρόταση για Συνεδριακό Κέντρο στην Ελλάδα με τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό που θέτει η ΕΑΗΡ τότε η Οργανωτική Επιτροπή και η Medicultura θα επανεξετάσουν την δυνατότητα να διοργανωθεί το Συνέδριο της ΕΑΗΡ στην Ελλάδα το 2007. Οπότε έχουμε τώρα εμείς την ευκαιρία να βρούμε τις εναλλακτικές προτάσεις. Γνωρίζουμε όμως ότι στην Ελλάδα εκτός από το Μέγαρο Μουσικής ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα Συνεδριακά Κέντρα δύσκολο βρίσκουμε. Ήδη προσπαθούμε να βρούμε πληροφορίες για το Νέο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αθηνών.
Επίσης το θέμα ετέθη και στη συνάντηση των προέδρων που ακολούθησε αμέσως μετά. Παραδώσαμε έγγραφο του Προέδρου της ΠΕΦΝΙ Ένωσης Δρ. Π. Ασιθιανάκη, με το οποίο εξέφραζε την δυσαρέσκεια της Ελληνικής πλευράς για την αναβολή του Συνεδρίου 2007 στην Αθήνα, στην αντιπρόεδρο της ΕΑΗΡ Mrs Elfriede Dolinar (λόγω απουσίας από την συνάντηση της Προέδρου Mme Jacqueline Surugue).
Με τον προβληματισμό μας συμφώνησε και ο εκπρόσωπος της Ελβετίας ο οποίος μας ενημέρωσε ότι για το Συνέδριο του 2006 στη Γενεύη, ενημερώθηκε η Ελβετική Ένωση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών μία εβδομάδα πριν. Η Medicultura συνεργάζεται ελάχιστα έως καθόλου με τις τοπικές οργανώσεις για το συνέδριο. Τα ίδια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί με τους συναδέλφους από την Αυστρία, την Ιταλία, την Πορτογαλία κλπ. Καταθέσαμε την πρότασή μας να γίνει ειδική συζήτηση στη Γενική Σύνοδο του Παρισιού τον Ιούνιο του 2005 για τον ρόλο των Τοπικών Συλλόγων, του Προεδρείου της ΕΑΗΡ, της Οργανωτικής Επιτροπής και της Medicultura, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Μακριδάκη Δέσποινα, αντιπρόεδρος της ΠΕΦΝΙ Ένωσης και μέλος της τριμελούς αντιπροσωπείας στην ΕΑΗΡ
Τζίμης Λεωνίδας, μέλος της τριμελούς αντιπροσωπείας ΠΕΦΝΙ Ένωσης στην ΕΑΗΡ

Η συνάντηση των ανταποκριτών για το περιοδικό European Hospital Pharmacy Journal της ΕΑΗΡ

Οι δραστηριότητες των εκπροσώπων της ΠΕΦΝΙ Ένωσης κατά την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της ΕΑΗΡ στην Λισαβόνα 16-18/3/2005
Η συνάντηση των ανταποκριτών για το περιοδικό European Hospital Pharmacy Journal της ΕΑΗΡ

Συμμετείχαν : Δ. Μακριδάκη & Κ.Τσιατά
Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Διευθυντή του περιοδικού Arnold G. Vulto για τα πεπραγμένα του τελευταίου έτους όσον αφορά τις εκδόσεις των επιμέρους τευχών EJHP-Practice & EJHP Science, τα νέα μέλη και οι υπηρεσίες που προσφέρουν για την έκδοση των περιοδικών. Ειδική μνεία έγινε στο επετειακό τεύχος (10th Anniversary Issue) καθώς και στο νέο website ΤΗΣ EAHP.
Έγινε αναφορά στα τεύχη «Country- Focus» που υπολείπονται για το 2005 (Ελλάδα, Κροατία, Ιρλανδία).
Από τον επιστημονικό Διευθυντή του EJHP-P. V’lain Fenton-May αναζητήθηκαν στρατηγικές για βελτίωση και αύξηση των παραγόμενων τευχών καθώς και για ανεύρεση εργασιών και ατόμων με ειδικές γνώσεις από κάθε χώρα.
Από τη εκδότρια που συνεργάζεται με την EAHP για την έκδοση του περιοδικού Lasia Tang, δόθηκαν στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των φύλλων, των επιστημονικών θεμάτων που καλύφθηκαν, τη συμμετοχή των ανταποκριτών για την επίτευξη των «Country- Focus», τα ερωτηματολόγια που απαντήθηκαν (Φαρμακευτικές σχολές/ χώρα, Εθνικά Συνέδρια, μέλη /χώρα). Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα ενημέρωσης και συμμετοχής των κατά τόπους φαρμακευτικών εταιρειών.
Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των ανταποκριτών για το ρόλο που έχουν , τι μπορεί και τι πρέπει να αλλάξει για τη βελτίωση της μεταξύ μας συνεργασίας (guidelines) .
1Α ). «Country- Focus»- ΕΛΛΑΔΑ : τεύχος Ιούλιος 2005.
Στη θεματολογία πρέπει να συμπεριλαμβάνονται : α) αναφορά στο υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα, β) αναφορά στο ρόλο και τη λειτουργία του συλλόγου μας, γ) περιγραφή του τρόπου λειτουργίας ενός φαρμακευτικού τμήματος, δ)ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων (κλινική φαρμακευτική), ε) άλλα “topics” που εμείς πιθανόν να θέσουμε. Η ανάπτυξη του άρθρου πρέπει να αλύπτει 6-8 σελίδες.
Τα κείμενα μας θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005 στον κο Iyad Obeid υπεύθυνο του EJHP για την έκδοση του συγκεκριμένου τμήματος.

15/4/05

Επιλογές αναζήτησης αρχείων στη MEDLINE και στο Google!

Ανταποκρινόμενοι στην πρόταση του συναδέλφου Γ. Καρίκα (Νοσοκομείο "ΤΖΑΝΕΙΟ" Πειραιά) προσθέσαμε στην αριστερή πλευρική σελίδα της nosfar δύο επιλογές.

Η πρώτη μας συνδέει με την MEDLINE όπου μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση σε άρθρα χιλιάδων περιοδικών.

Με τη δεύτερη μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση με το Google. Η επιλογή αυτή έχει το πλεονέκτημα οτι πληκτρολογώντας τις λέξεις κλειδιά μπορούμε να κάνουμε αναζητήσεις όχι μόνο στο Internet (τσεκάροντας το κουμπί με την επωνυμία WWW αλλά και στα περιεχόμενα της nosfar τσεκάροντας το κουμπί με την επωνυμία http://nosfar.blogspot.com).

Περιμένουμε και άλλες προτάσεις για προσθήκες, αλλαγές, τροποποιήσεις, βελτιώσεις κλπ από όποιον/α συνάδελφο θέλει να προτείνει οτιδήποτε.

12/4/05

Το τελικό πρόγραμμα του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής

Από την Γενική Γραμματέα της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης Κα Ειρήνη Τσικαλάκη (τηλ. 210-7249650, Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός") πήραμε το τελικό πρόγραμμα του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής.

Πρόγραμμα Συνεδρίου 11 – 14 Μαΐου 2005

Τετάρτη 11 Μαΐου 2005

19.00 Τελετή έναρξης
19.45 Ομιλητής: Νίκος Ψιλάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας
Ομιλία πολιτιστικού θέματος.
21.00 Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το συγκρότημα «Χαΐνιδες»

Πέμπτη 12 Μαΐου 2005

09.00 Εγγραφές & διανομή υλικού Συνεδρίου
10.00 Ομιλητής: Γιάννης Λουκάς
Θέμα: Πληθυσμιακή Φαρμακοκινητική – Φαρμακοδυναμική. Βασικές αρχές μοντέλων.

10.45 Ομιλητής: Παναγιώτης Μαχαίρας
Θέμα: Βιοϊσοδυναμία των σκευασμάτων. Η πρακτική και η θεραπευτική τους διάσταση.

11.30 Ομιλητής: Αχιλλέας Γραβάνης
Θέμα: Ο ρόλος της φαρμακογονιδιωματικής στην κλινική φαρμακευτική

13.00-17.00 Διάλειμμα – φαγητό

17.30 Ομιλητής: Αντώνης Καφάτος
Θέμα: Διατροφή και χρήση αντιϋπερτασικών φαρμάκων. Παραδείγματα από την μελέτη των 7 χωρών και των ηλικιωμένων του πληθυσμού της Κρήτης.

18.15 Ομιλητής: Ιωάννης Κοσμίδης
Θέμα: Χημειοπροφύλαξη μετά από επαγγελματική έκθεση στο HIV

19.00 Ομιλητές: Dr Clive Bash, Dr Andrew Williams
Θέμα: Plasma derivatives-safety and quality issues

21.30 Επίσημο Δείπνο στο χώρο του Συνεδρίου

Παρασκευή 13 Μαΐου 2005

10.00 Ομιλήτρια: Αθανασία Μπίτου
Θέμα: Θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας Νοσοκομειακών Φαρμακευτικών Τμημάτων

10.45 Ομιλήτρια: Σταυρούλα Θεοφάνους – Κυτήρη
Θέμα: Οργάνωση Νοσοκομειακού ογκολογικού φαρμακείου. Πρότυπα ποιότητας.

11.30 Ομιλητής: Ιωάννης Υφαντόπουλος
Οι οικονομικές διαστάσεις της φαρμακευτικής πολιτικής στην Ελλάδα.

13.00 – 17.00 Διάλειμμα – φαγητό

17.15 Ομιλητής: Λεωνίδας Τζίμης
Θέμα: Το Διαδίκτυο σαν εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας για τη Νοσοκομειακή Φαρμακευτική.

17.35 Ομιλητής: Γεώργιος Καρίκας
Θέμα: «Ομοκυστεϊνη» ένας ακόμη ενδογενής παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις.

17.55 Ομιλητής: Βασίλης Γούλας
Θέμα: Μελέτη των παραγόντων που συμβάλλουν στην εμφάνιση των φαινομένων της επαγγελματικής εξουθένωσης στους λειτουργούς υγείας των δημοσίων νοσοκομείων.

18.15 Ομιλήτρια: Ελένη Σακκά
Θέμα: Δραστηριότητες της μονάδας ενδοφλεβίων διαλυμάτων και φαρμακοκινητικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

18.35 Ομιλήτρια: Φώφη Σταθουλοπούλου
Θέμα: Αναγνώριση και προώθηση του έργου των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών μέσω συστήματος αξιολόγησης.

18.55 Ομιλήτριες: α) Βιργινία Τσολάκη
β) Α. Κροκιδά
Θέμα: Ανάλυση κόστους αντιβιοτικών

19.30 Ομιλητής: Δήμος-Αδαμάντιος Πατρίκος
Θέμα: Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην σωστή εργαστηριακή παρακολούθηση και υποστήριξη του ασθενούς.

21.00 Σάββατο Δείπνο στο παραδοσιακό χωριό «Αρόλιθος»

Σάββατο 14 Μαϊου 2005

10.30 Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΦΝΙ Ένωσης