6/6/15

Σεμινάρια από το Ινστιτούτο δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών


Το Ινστιτούτο δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.) διοργανώνει Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Σεμινάρια (Webinars) τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν Φαρμακοποιοί που εργάζονται σε οποιοδήποτε τομέα της Φαρμακευτικής.


Τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν μόνο φαρμακοποιοί.
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και χρειάζεται να έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή.

Για να παρακολουθήσετε τα Σεμινάρια (Webinars) πρέπει να κάνετε εγγραφή στη διεύθυνση: http://www.ideeaf.gr/webinars





 Η live μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται από το αμφιθέατρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Πειραιώς 134 & Αγαθημέρου, Αθήνα).

Η εγγραφή γίνεται μια φορά και αφορά το σύνολο των σεμιναρίων κάθε ακαδημαϊκού έτους.
Οι ήδη εγγεγραμμένοι στα σεμινάρια δεν χρειάζεται να επαναλάβουν την εγγραφή τους.
Για την εγγραφή ο φαρμακοποιός δηλώνει τα στοιχεία του και, μετά την πιστοποίηση της φαρμακευτικής του ιδιότητας, του αποστέλλεται e-mail αποδοχής.

Εγγραφή-πρόσβαση: 

Κάθε φαρμακοποιός που έχει κάνει εγγραφή στα σεμινάρια προηγούμενων εκπαιδευτικών περιόδων, θα μπορεί να κάνει Είσοδο για να παρακολουθήσει τις live μεταδόσεις, καθώς τις επαναλήψεις των σεμιναρίων.

Μετάδοση: 

Εκτός από την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα της ζωντανής μετάδοσης, οι φαρμακοποιοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε σεμινάριο σε επανάληψη από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα μετά τη ζωντανή μετάδοση.
Παράδειγμα:
Για το σεμινάριο που θα μεταδοθεί live στις 12.11.2014, η μετάδοση θα επαναληφθεί από τις 14 έως τις 17. 11. 2014, όλο το 24ωρο.
Ερωτήσεις:
Στη διάρκεια κάθε σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που το παρακολουθούν (chat). Στα τελευταία 15 min κάθε σεμιναρίου, οι ερωτήσεις θα απαντώνται live από τους εισηγητές.
Πιστοποίηση συμμετοχής:
Για να πιστοποιηθεί η παρακολούθηση των σεμιναρίων, ο φαρμακοποιός θα πρέπει να αποστείλει απαντημένο το ερωτηματολόγιο, που θα εμφανίζεται στην οθόνη του στη λήξη κάθε σεμιναρίου. Για την πιστοποίηση παρακολούθησης δεν είναι απαραίτητο να έχουν απαντηθεί σωστά όλες οι ερωτήσεις.
Επιβράβευση:
Τα ονόματα των συμμετεχόντων που έχουν απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις κάθε σεμιναρίου θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ, δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση της επανάληψης των σεμιναρίων. Στη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-2015 οι 10 από τους συμμετέχοντες που απάντησαν σωστά στον μεγαλύτερο αριθμό ρωτήσεων του συνόλου των σεμιναρίων θα κερδίσουν το βιβλίο «ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», χορηγία της εταιρείας L’OREAL Cosmetique Active.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης:
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ΙΔΕΕΑΦ στο τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου 2014 - 2015, εφόσον παρακολούθησαν το 60% των σεμιναρίων. Για να προμηθευτούν το πιστοποιητικό συμμετοχής, μαζί με DVD στο οποίο θα περιλαμβάνονται τα βίντεο όλων των σεμιναρίων, θα επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΙΔΕΕΑΦ (κα Κατερίνα Τσαγκά, τηλ.: 210 3450753, email: info@pfs.gr).

Πηγή

Ινστιτούτο δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών