4/8/12

Επιστημονική εκδήλωση της Φαρμακευτικής Εταιρείας Ελλάδος με θέμα την ψωρίαση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης


Η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 από μία ομάδα φαρμακοποιών με σκοπούς την προαγωγή της φαρμακευτικής επιστήμης και τη βελτίωση της επιστημονικής και επαγγελματικής στάσης του φαρμακοποιού στη χώρα μας για το συμφέρον της δημόσιας υγείας.

Η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος θα διοργανώσει, το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2012, επιστημονική εκδήλωση με θέμα την ψωρίαση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα τα νεότερα δεδομένα στη θεραπευτική αντιμετώπιση της ψωρίασης, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη των πασχόντων από τη νόσο.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον ιστορικό χώρο της νήσου Σπιναλόγκα, ο οποίος αυτή την περίοδο τελεί και ως χώρος έκθεσης της εικαστικής παρέμβασης του Κώστα Τσόκλη «Εσύ, ο τελευταίος λεπρός».

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση να δηλώσουν τη συμμετοχή τους:

  • τηλεφωνικώς στους αριθμούς 210-9524851 ή 6972-869859, 
  • με φαξ στον αριθμό 210-9570364 ή 
  • με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση iassisnv@otenet.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς στον περιοδικό φαρμακευτικό τύπο και την ιστοσελίδα της Φ.Ε.Ε. (http://www.fee.org.gr)


Πηγή

Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος