15/8/07

Η φαρμακευτική αγορά «επιχειρεί» το άλμα!


Το φαρμακευτικό συνέδριο - έκθεση PHARMA point, που διοργανώνει ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου 2007, στη Θεσσαλονίκη.

Το 7ο PHARMA point, που αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης της φαρμακευτικής αγοράς από την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε νέους χώρους. Οι διοργανωτές θα καλωσορίσουν τους συνέδρους-φαρμακοποιούς στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στα περίπτερα 5 και 6 της Helexpo Θεσσαλονίκης.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με σημαντικούς φορείς από τον χώρο της αγοράς του φαρμάκου και του καλλυντικού. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν 2 συμπόσια.

* «Το καλλυντικό στο φαρμακείο της επόμενης δεκαετίας», σε συνεργασία με τον ΠΣΒΑΚ – Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών.

* «OTCs – Φαρμακείο – Πρωτοβάθμια περίθαλψη», σε συνεργασία με την ΕΦΕΧ – Ένωση Παρασκευαστών και Αντιπροσώπων Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης.

Οργάνωση – Γραμματεία:

Κ-Προβολή, Κωφίδου 2, Ν. Ιωνία 142 31,
Τηλ. 210 2715032
Fax: 210 2714437

e-mail: info@kprovoli.gr


Πηγή

http://www.fsth.gr/drasthriothtes_kataxwr.asp?activity_id=78