8/7/07

Εξειδικευμένο Σεμινάριο στην Ογκολογική Φαρμακευτική


Η συνάδελφος Δέσποινα Μακριδάκη (dmakridaki@yahoo.gr), Αντιπρόεδρος της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης και ενεργό μέλος της ESOP (European Society of Oncology Pharmacy), μας ενημερώνει οτι η ESOP διοργανώνει ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο για την Ογκολογική Φαρμακευτική Master Class in Oncology Pharmacy στη Κοπεγχάγη, Δανία, από 5-9 Νοεμβρίου 2007.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε 25 συναδέλφους από όλη την Ευρώπη με ειδικό ενδιαφέρον στα κυτταροστατικά φάρμακα. Το Σεμινάριο βασίζεται στο QUAPOS3 (Πρότυπα Ποιότητας για την Υπηρεσία Ογκολογικής Φαρμακευτικής) και θα αναλυθεί σε όλες του τις λεπτομέρειες σε δύο φάσεις, 5-7 Νοεμβρίου και 7-9 Νοεμβρίου.

To QUAPOS3 έχει ήδη παρουσιαστεί στη nosfar και τη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα έχουν κάνει οι συνάδελφοι Λεωνίδας Τζίμης (Γενικό Νοσοκομείο Χανίων) και Δέσποινα Μακριδάκη (Σισμανόγλειο Γ.Ν.Α.).

Μπορείτε να αντιγράψετε στον υπολογιστή σας όλο το βιβλίο (103 σελίδες, είναι δωρεάν, δεν το εμπορευόμαστε!!!) από τη διεύθυνση:

http://www.esop.li/countries/gr/Quapos3-Hellas.pdf

Τελευταία ημερομηνία για να στείλετε την Αίτησή σας για παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2007.

Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τη κα Δέσποινα Μακριδάκη (Φαρμακευτικό τμήμα του "Σισμανόγλειου") στο email dmakridaki@yahoo.gr ή στο τηλ. του Νοσοκομείου 210-8039029.