2/4/07

Διεθνές συνέδριο «Φυσικοί Τρόποι Υγείας και Διατροφής. Η Επιστημονική Προσέγγιση»

Στις 8-9 Οκτωβρίου διοργανώνεται στην Αθήνα στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το Πρώτο Διεθνές συνέδριο με θέμα «Φυσικοί Τρόποι Υγείας και Διατροφής. Η Επιστημονική Προσέγγιση».

Σκοπός του 1ου Διεθνούς συνεδρίου, είναι η προσέγγιση του θέματος μέσα από την επιστημονική έρευνα και γνώση και παράλληλα η ανάδειξη της πολύτιμης συμβολής των εναλλακτικών αυτών πρακτικών και διατροφικών θεραπειών στη διατήρηση της υγείας με σεβασμό στον άνθρωπο και στη Μητέρα Φύση για τα πολύτιμα αγαθά της.

Αναλυτικά τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://natheal2007.conferences.gr/index.php?id=3894&L=1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τις περιλήψεις των παρουσιάσεών τους (ελληνικά ή αγγλικά) ηλεκτρονικά έως τις 17 Μαΐου 2007. Όλες οι περιλήψεις θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Προγράμματος και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για την αποδοχή ή όχι της εργασίας τους έως τις 15 Ιουνίου 2007. Ολόκληρη η εργασία θα πρέπει να υποβληθεί έως τις 10 Αυγούστου 2007.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν γιατροί, φαρμακοποιοί, διατροφολόγοι, θεραπευτές, ομοιοπαθητικοί, οστεοπαθητικοί, σύμβουλοι φυσικής υγείας και τρόπου ζωής καθώς και κοινό που ενδιαφέρεται για την υγεία και την ποιότητα της διατροφής του.


Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://natheal2007.conferences.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των περιλήψεων και τα θέματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κ. Αντωνία Ι. Μουτάφη, Συντονίστρια του Επιστημονικού Μέρους του συνεδρίου στο email: moutafi@gardenideas.gr

Οργάνωση
Ηλιότοπος Συνέδρια
Υψηλάντου 28, 172 36 Δάφνη I Τηλ.: 2109730697 I Fax: 2109767208
Email: natheal2007@heliotopos.net I Website: http://natheal2007.conferences.gr