7/7/06

Η EAHP απέκτησε Διαδικτυακό Βιβλιοπωλείο


Όλοι οι Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί, μέλη της ΠΕΦΝΙ Ένωσης (Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων) είναι και μέλη της EAHP (European Association of Hospital Pharmacists - Ευρωπαϊκή Ένωση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών).

Σαν μέλη της EAHP και της ΠΕΦΝΙ-Ένωσης μπορείτε τώρα να αγοράσετε τις εκδόσεις της ASHP (American Association of Health System Pharmacists - Αμερικανική Ένωση των Φαρμακοποιών Συστήματος Υγείας) σε μειωμένες τιμές. Αυτό οφείλεται σε μια συμφωνία μεταξύ της EAHP και της ASHP.

Στην ιστοσελίδα της EAHP υπάρχει ειδική επιλογή [Bookstore]. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας από τη σειρά των προσφερομένων δημοσιεύσεων, να βάλετε αυτά που επιλέγετε στο καλάθι αγορών σας και να πληρώνετε ακίνδυνα από την πιστωτική κάρτα μέσω σελίδας ασφαλούς λειτουργίας (όπως έχουν και οι σελίδες των τραπεζών).

Η EAHP, σε συνεργασία με τις εταιρείες Frismedia και Bibit, έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να σιγουρευτεί ότι η πληρωμή από την πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει ακίνδυνα μέσω αυτού του ιστοχώρου.

Η γρήγορη παράδοση στην διεύθυνσή σας είναι εγγυημένη από την EAHP.

Ιδού λοιπόν άλλη μία ευκολία που μας παρέχει το διαδίκτυο να μπορούμε με απλές λειτουργίες να αγοράζουμε εξειδικευμένα βιβλία σε χαμηλές τιμές από αξιόλογους συγγραφείς στον τομέα της Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής.

Πηγές

EAHP: http://www.eahp.eu
EAHP Bookstore: http://www.eahp.eu/asp/bookstore.asp?m=8
ΠΕΦΝΙ Ένωση: http://www.pefni.gr/
ASHP: http://www.ashp.org/
Frismedia: http://www.frismedia.nl/main.html
Bibit: http://www.bibit.com/