19/6/06

Ελληνοτουρκική συνάντηση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Σεμιναρίου Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών που οργάνωσε η ΠΕΦΝΙ Εταιρεία, με συνάντηση, για πρώτη φορά, Ελλήνων και Τούρκων Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρώτο μέρος του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε θέματα σχετικά με τα αντιβιοτικά και τα κυτταροστατικά φάρμακα.

Στη συνέχεια το Σεμινάριο μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη όπου και οργανώθηκε στρογγυλό τραπέζι με θέματα σχετικά με την φαρμακο-οικονομία.
Το ακροατήριο το αποτελούσαν Έλληνες και Τούρκοι Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί.



Στο περιθώριο του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ιστορικό Ζωγράφειο Γυμνάσιο, στο Ελληνικό Νοσοκομείο, στην Αγία Σοφία και στο Πατριαρχείο.

(επιλέξτε την εικόνα με το ποντίκι για να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος)


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος καλωσόρισε από άμβωνος τους Έλληνες Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς, τόνισε την σπουδαιότητα της συνάντησης Ελλήνων και Τούρκων Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που προσφέρουν στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας και στους Νοσηλευόμενους Ασθενείς.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το Σεμινάριο και τις παράλληλες εκδηλώσεις (επιλέξτε τις εικόνες με το ποντίκι για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος).

















































Συνδέσεις

Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Οικουμενικό Πατριαρχείο

Αγία Σοφία

Ζωγράφειο Γυμνάσιο - Λύκειο

Νοσοκομειακό συγκρότημα του Βαλουκλή