14/4/06

APIMEDICA2006 - 1ο Διεθνές Φόρουμ Μελισσοθεραπείας


Ο κ. Δ. Α. Σελιανάκης, Πρόεδρος Δ. Σ. του Ε.ΚΕ.Μ. (Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας) μας ενημέρωσε ότι το Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την μελέτη, την τεκμηρίωση και την ανάδειξη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των προϊόντων της μέλισσας, οργανώνει το 3ο ετήσιο συνέδριο του 12 - 15 Οκτωβρίου 2006, Ξενοδοχείο Ledra Marriot, Αθήνα.

Αυτή τη φορά, η διοργάνωση έχει διευρυνθεί σημαντικά και γίνεται διεθνής σε συνεργασία με την Apimondia, την παγκόσμια οργάνωση για τη μέλισσα. Τον Οκτώβρη του 2006 φιλοξενούμε λοιπόν στη χώρα μας το "APIMEDICA 2006 - 1st international Forum on Apitherapy" που θα αποτελέσει την πρώτη παγκόσμια διοργάνωση για τη μελισσοθεραπεία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και για τις πρακτικές εφαρμογές της μελισσοθεραπείας στην πρόληψη, την υγιεινή, σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις και από πολλές ιατρικές ειδικότητες.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία των λειτουργών της υγείας στο συνέδριο και η γνώση που θα αποκομίσουν θα αποβεί ωφέλιμη για όλους και ότι μέσα από τη διάδοση της μελισσοθεραπείας θα συνεισφέρουμε στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.apimedica2006.gr/pagegr.asp?pid=1