6/3/05

Τα αποτελέσματα της 1ης σφυγμομέτρησης!


Στη σφυγμομέτρηση καταμετρήθηκαν 20 ψήφοι σε διάρκεια 2 μηνών.

1 Comment:

Anonymous said...

Δεν Μου κάνει τόσο τρομερή εντύπωση εκείνο το 5 % που πιστευει οτι οι οικονομολόγοι ολα τα σφάζουν και ολα τα μαχαιρώνουν. Μου κάνει εντύπωση το 40+ % εκεινων που ισχυρίζονται οτι δεν ξέρουν γι αυτα τα διαόλια τα αντιδραστήρια, οταν για πάνω απο δυο χρόνια οι φαρμακοποιοι διδάσκονται αναλυτική χημεία ζυγίζοντας σε ζυγαριές 4 δεκαδικών ψηφίων και ελέγχοντας την επίδραση των παρεμβολών διαφόρων ιόντων σε επίπεδο..ppm!! Εαν εμεις πετάμε αυτό που δικαιούμαστε τότε ειναι καιρος να δουμε άσχετους οικονομολόγους με λευκή μπλούζα να διαχειρίζονται υγειονομικό υλικό χωρίς να εχουν δει ποτέ ουτε ένα ποντίκι να πεθαίνει επειδή δεν τηρήθηκαν τα επιστημονικά κριτήρια της φαρμακευτικής επιστήμης. Ισως τότε καταλάβουμε.....Αλλά θα είναι αργά.
Καλό θα είναι όμως τα αποτελέσματα τηε σφυγμομέτρησης να τα δουν και οι φαρμακευτικές σχολές, και να μας πουν τι συμβαίνει οταν δεν ξέρουμε τα αντιδραστήρια (βασικό για τις χημειες που κάνουμε επι 4 ετη.), τα επιδεσμικά υλικά (βασικό για τις παθολογίες και τις πρώτες βοήθειες).
Α,Ξέχασα....Το διάβασμα μετα το πανεπιστήμιο και η συνεχής επαγγελματική επιμόρφωση φαίνεται οτι βλάπτει σοβαρα την υγεία ....


14:27