26/7/10

Δωρεάν όλα τα τεύχη της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου


Στο Διαδίκτυο, χωρίς καμία χρέωση από σήμερα όλα τα τεύχη της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Για πρώτη φορά, όλα τα τεύχη της εφημερίδας είναι διαθέσιμα δωρεάν, σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (http://www.et.gr/).

Τα φύλλα διατίθενται τόσο για ανάγνωση όσο και για αποθήκευση και εκτύπωση, μετά την πρόσφατη ψήφιση του νόμου 3861/2010 για το πρόγραμμα Διαύγει@ (ΦΕΚ 112/13.7.2010, Τεύχος Α').

Οι φόρμες αναζήτησης εκτελούνται δυναμικά σύμφωνα με τα κριτήρια που συμπληρώνονται. Στα αποτέλεσματα αναζήτησης εμφανίζονται πληροφορίες για τα στοιχεία των ΦΕΚ και η ηλεκτρονική μορφή αυτών.
Αναζήτηση Φ.Ε.Κ. Με την επιλογή του έτους έκδοσης η φόρμα εμφανίζει τα τεύχη που αντιστοιχούν σε αυτό. Για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι υποχρεωτική η επιλογή του τεύχους.
Συμπληρώνοντας περισσότερα κριτήρια αναζήτησης , περιορίζετε την εμφάνιση των αποτελεσμάτων ώστε να εντοπίσετε τα ΦΕΚ που σας ενδιαφέρουν. Βοηθητικές Οδηγίες
Αναζήτηση με Κ.Α.Δ. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για την πορεία του δημοσιεύματος που σας ενδιαφέρει με βάση τον κωδικό αριθμό (ΚΑΔ)που του έχει αποδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο κατά την υποβολή κατάθεσής του. Βοηθητικές Οδηγίες
Αναζήτηση με στοιχεία Εταιρείας Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για όλα τα δημοσιεύματα στο τεύχος ΑΕ-ΕΠΕ που αφορούν μια συγκεκριμένη εταιρεία από την επωνυμία της. Επιπλέον για τις Ανώνυμες Εταιρείες (ΑΕ) αυτό μπορεί να γίνει με απευθείας χρήση του κωδικού αριθμού μητρώου της (ΑΡΜΑΕ).
Ετήσιοι κατάλογοι ΑΣΕΠ Μπορείτε να εμφανίσετε ετήσιο κατάλογο με όλα τους αρ.φύλλων του τεύχους ΑΣΕΠ για το έτος που σας ενδιαφέρει.
Νόμοι και Διατάγματα Μπορείτε να αναζητήσετε Νόμους και Προεδρικά διατάγματα είτε επιλεκτικά από τα στοιχεία τους είτε με την μορφή ετήσιων καταλόγων ανάλογα με τα κριτήρια που θα επιλέξετε. Βοηθητικές Οδηγίες
Δημοφιλέστερα ΦΕΚ Μπορείτε να δείτε τα ΦΕΚ που έχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σύμφωνα με την επισκεψιμότητά τους.
Ημερήσια Κυκλοφορία Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τα ΦΕΚ που διατίθονται σε κυκλοφορία καθημερινά.



Πηγές

http://www.et.gr/

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4586361