5/7/10

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για την Υγεία την Τετάρτη 7 Ιουλίου 16.00μ.μ.


Σε μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση -tweetchat, προσκαλούν όλους όσους ενδιαφέρονται για την Υγεία, ο Νίκος Παπαχρήστου (@ehealthgr) και η Καίτη Αποστολίδου (@epatientGR).

Η διαδικτυακή συζήτηση στο twitter, δηλ. το tweetchat, είναι ένας εύκολος και σύντομος τρόπος διαλόγου μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων. Η συζήτηση θα αφορά θέματα υγείας και ηλεκτρονικής υγείας, όπως τα ζούν και τα αντιλαμβάνονται οι χρήστες τους. Συγκεκριμένα, τα κύρια θέματα είναι πώς βλέπουν τις υπηρεσίες υγείας όσοι τις χρησιμοποιούν, δηλαδή όλοι εμείς, αλλά και όσοι εργάζονται ή παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες για τον τομέα υγείας.

Στο OpenHealth, εν συντομία #opnHealth, όπως θα ονομάζεται εφεξής η τακτική online συνάντηση, την οποία προτείνουν να γίνεται τακτικά ανά 15θήμερο, κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 16.00μ.μ. θα γίνονται συζητήσεις για θέματα υγείας και ηλεκτρονικής υγείας.

Όλες τις λεπτομέρειες, απαντήσεις σε ερωτήματά σας για το πως μπορείτε να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτές τις συζητήσεις, θα τις βρείτε στις συνδέσεις που αναφέρονται παρακάτω, στις πηγές.


Πηγές

e-healthgr

epatientgr

http://tweetchat.com/room/opnHealth