21/6/10

2ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής στην Υγεία & στην Κοινωνική Ασφάλιση


Την Τρίτη 22 Ιουνίου πραγματοποιείται το 2ο Συνέδριο DIGITAL HEALTH CARE με την παρουσία σημαντικών ομιλητών με γενικό τίτλο «Κρίσιμες Aποφάσεις, Kαθοριστικές Eνέργειες στην Ψηφιακή Υγεία»

Συνέδριο πραγματοποιείται με την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» Α.Ε και του HL7 Hellas σε μία καθοριστική χρονική συγκυρία για την ουσιαστική αξιοποίηση των συστημάτων Πληροφορικής που έχουν εγκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας από το Γ! ΚΠΣ. Παράλληλα θα επιχειρηθεί μία αξιόπιστη καταγραφή προτάσεων και ιδεών για τον χώρο της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Η κατάσταση στα Συστήματα Πληροφορικής που έχουν εγκατασταθεί σε σημαντικό αριθμό Νοσοκομείων δεν χαρακτηρίζεται από υπηρεσιακή ετοιμότητα. Οι σημαντικές διαφορές μεταξύ των αρχικών προδιαγραφών και του σημερινού επιπέδου λειτουργικής ετοιμότητας δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να αισιοδοξεί για άμεση και παραγωγική λειτουργία μεγάλου μέρους των Ολοκληρωμένων Πληροφορικών Συστημάτων στα Νοσοκομεία.

Στο 2ο Συνέδριο Digital Ηealth Care σημαντικοί Ομιλητές θα καταγράψουν τα σημεία εκείνα που εκτιμάται ότι χρειάζονται άμεσης αντιμετώπισης και προσοχής προκειμένου να αποκτήσουν λειτουργική επάρκεια επενδύσεις πληροφορικής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα της Πληροφορικής στην Υγεία.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Για το Πρόγραμμα του Συνεδρί
ου πατήστε ΕΔΩ


Πηγή

http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=30&rID=11494&ct=0&la=1